Incompany trainingen

Liever een opleiding op maat? Dat kan. Voor o.a. bedrijven, instellingen, scholen en lotgenotengroepen organiseert Boba Opleidingen ‘In company’ trainingen, die volledig op je wensen kunnen worden afgestemd.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk de opleiding AutismeCentraalMethodiek te splitsen in verschillende blokken vanaf een halve dag tot drie dagen. Ook kan een combinatie gemaakt worden met de workshop AutismeBelevingsCircuit.
Onze opleiding en workshop kunnen worden aangepast aan een doelgroep, leerdoelen of andere wensen. Zo kan een opleiding of workshop als inspiratiebron worden gebruikt of juist concrete antwoorden geven op vragen die in de dagelijkse praktijk opkomen.

We kunnen onze opleiding en workshop verzorgen op jullie locatie of op een door ons geregelde locatie die makkelijk bereikbaar is voor medewerkers. Bij de opleiding of workshop kunnen we zorgen voor een lunch of een borrel. Als coördinator en opleidingsadviseur denk ik graag met jullie mee en ga daarbij graag de uitdaging aan om Boba Opleidingen bij jullie wensen aan te laten sluiten. Wij denken steeds in mogelijkheden.

Eén ding is zeker: Wil je mensen met autisme op de juiste manier begeleiden, dan moet je autisme goed begrijpen. Dit leer je tijdens onze opleiding en/of workshop. Je krijgt zowel inzicht in autistisch denken als praktische handvatten waarmee je onmiddellijk aan de slag kunt. Uiteraard is er ook ruimte voor vragen, voor casussen uit de praktijk, voor twijfels en voor bedenkingen. Bel of email voor meer informatie of overleg. Wij komen graag vrijblijvend bij je langs om een aanbod op maat te maken.

stel je vraag Autisme Centraal Methodiek Autisme Belevings Circuit